Gratis verzending vanaf € 100 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎Bestel nu, betaal later met klarna

Shipping information

VERZENDING & LEVERING

Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen! Door de overweldigende respons zijn we iets later, maar we beloven dat het het wachten waard zal zijn. Een kleine attentie komt jullie kant op!

Door de hoeveelheid bestellingen die wij nu ontvangen, kunnen we helaas afwijken van ons normale verzendschema. Uiteraard doen we ons best om alles zo snel mogelijk bij jullie te bezorgen! 

Onze keuken is alleen open van Maandag t/m Donderdag. Wij willen onze maaltijden zo vers mogelijk leveren, dus wij bereiden alle maaltijden op de dag van verzending. In verband met de drukte in de keuken, kan jouw bestelling 1 dag later arriveren dan hier onder wordt aangegeven. Uiteraard doen wij onze best om alles zo snel mogelijk te bereiden en op te sturen.

 

 

 

 

 

Bij Tasty Flavours streven we ernaar om onze klanten te voorzien van verse en hoogwaardige maaltijden. Om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo vers mogelijk bij je aankomt, werken we met zorgvuldige verzend- en leveringsprocedures.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het de verantwoordelijkheid van de klant is om het pakketje aan te nemen op de afgesproken bezorgdatum en tijd. Omdat onze maaltijden verse producten bevatten, is het essentieel dat ze direct na levering worden gekoeld om de kwaliteit en versheid te behouden.

Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met alle relevante trackinginformatie, zodat je jouw pakketje kunt volgen. We raden je aan om beschikbaar te zijn op het opgegeven afleveradres op het moment van levering. Indien je niet aanwezig kunt zijn, zorg er dan voor dat er iemand anders is die het pakket namens jou kan aannemen.

In het geval dat er niemand aanwezig is om het pakketje in ontvangst te nemen, kan dit de versheid en kwaliteit van de maaltijden beïnvloeden. We zijn niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of bedorven producten als gevolg van nalatigheid bij het in ontvangst nemen van de bestelling.

Als je specifieke instructies hebt met betrekking tot de levering van jouw pakketje, zoals een veilige plek om het achter te laten, kun je deze tijdens het bestelproces aangeven in het opmerkingenveld.

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling op tijd en in optimale staat bij jou te bezorgen. Mocht je nog vragen hebben over onze verzend- en leveringsprocedures, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit om jouw smaakpapillen te verwennen met onze heerlijke maaltijden!"

Besteld voor 18:00 uur op: Eerste bezorgpoging:
Maandag Woensdag/donderdag
Dinsdag Woensdag/Donderdag
Woensdag Donderdag/Vrijdag/Dinsdag
Donderdag Dinsdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
*Zondag vóór 20.00 uur Dinsdag/Woensdag