Gratis verzending vanaf € 100 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎Bestel nu, betaal later met klarna

By Fardien Kakozi

Waarom Protein Pancakes Van Tasty Flavours?

De producten van Tasty Flavours zijn niet alleen vers en gezond, ze zijn ook nog eens ontzettend lekker. Met een enorme variatie aan Proteïne Pannenkoeken is er voor ieder persoon iets wat in de smaak valt. Of je nou een drukke levenstijl hebt, geen tijd hebt om te ontbijten, vet wil verliezen of wil aankomen in droge spiermassa.. Tasty Flavours is voor elk persoon handig.

 

Vet verliezen met pannenkoeken? Hoe doe je dat?

Wat je moet weten over afvallen is dat als je je niet bewust bent van de verplichte condities om gewicht te verliezen of juist aan te komen, je dieet jammer genoeg al gedoemd is om te mislukken… De grootste reden waarom dieeten falen is honger. Je kent het wel hè?

Je gewicht verandert door de energiebalans: de verhouding tussen inname en het verbruik van calorieën. Als we dit toepassen op mensen, kunnen we concluderen dat wanneer we meer calorieën consumeren dan we gebruiken, de extra energie niet simpelweg kan verdampen in het niets. Het moet ergens opgeslagen worden. Dat is waar je vetcellen voor zijn: een opslagplaats voor een teveel aan energie.

Als we minder energie consumeren dan ons lichaam nodig heeft, dan zullen we iets uit deze opgeslagen energie nemen. Idealiter zouden dat vetcellen zijn, maar als ons dieet, training en herstel slecht zijn, zal ons lichaam voornamelijk spier gebruiken..

Hoe helpen de pannenkoeken met afvallen of aankomen in spiermassa?

De pannenkoeken van Tasty Flavours zijn hoog in eiwitten (wel 40 gram eiwitten per maaltijd). Dit zal ervoor zorgen dat je jouw spiermassa behoudt en dat je merendeels vet verbrandt. De pannenkoeken bevatten géén suiker en zijn laag in calorieën.

De pannenkoeken zijn ook erg vullend door de hoeveelheid eiwitten in de pannenkoeken. Veel wetenschappelijke studies laten zien dat eiwitten (proteïne) er voor zorgen dat je minder honger hebt door de dag heen. Aangezien er geen suiker in de pannenkoeken zit, krijg je ook geen lunchdip of een slechte start van de dag.

  

De pannenkoeken zijn laag in calorieën, wat je zal helpen en ondersteunen met het afvallen. Je zult geen neiging krijgen om ongezond te eten. De protein pancakes van Tasty Flavours zijn lekker om op elk moment van de dag te eten. 

Wil je aankomen in spiermassa? Dan zal je meer moeten eten dan dat je verbrand met een goed trainingsprogramma. Wat het allerbelangrijkst is, is dat je op een makkelijke manier je eiwitinname binnenkrijgt. Met onze pannenkoeken is dit heel erg makkelijk aangezien wij het vers bereiden in de keuken voor jou.

Als je een drukke nacht op je werk hebt of een dubbele dienst moet draaien, kun je dat gemakkelijk doen met een maaltijd van Tasty Flavours. Je zult ook merken dat je minder afwast en dus minder water gebruikt, wat ook kan bijdragen aan geld besparen. Ten slotte hoef je je geen zorgen te maken over te hoge uitgaven aan voedsel en ingrediënten die mogelijk verloren gaan als het bederft.. 

Hoe worden de pannenkoeken bezorgd?

Wij bezorgen de pannenkoeken met PostNL. Wij bereiden de pannenkoeken vers op de dag dat wij het verzenden. 

Wij voegen een bevroren gelpack toe in de verzenddoos om te zorgen dat de pannenkoeken 24 uur koud blijven in de doos. Ook voegen wij een kleine conservering toe zodat de pannenkoeken wat langer houdbaar blijven dan normale pannenkoeken IDEAAL!