Meteen naar de content

Dagvers verzonden, niet ingevroren

Gratis verzending vanaf € 70

Achteraf betalen met Klarna

Verzending & Levering

VERZENDING & LEVERING

Onze keuken is alleen open van Maandag t/m Donderdag. Wij willen onze maaltijden zo vers mogelijk leveren, dus wij bereiden alle maaltijden op de dag van verzending. In verband met de drukte in de keuken, kan jouw bestelling 1 dag later arriveren dan hier onder wordt aangegeven. Uiteraard doen wij onze best om alles zo snel mogelijk te bereiden en op te sturen.

NEDERLAND

Besteld voor 22.00 uur op: Eerste bezorgpoging:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Dinsdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
*Zondag vóór 20.00 uur Dinsdag

BELGIE

​Let op: ​​​​​​​Vanwege hogere bestelvolumes bij DHL kunnen leveringen enige vertraging oplopen.

Besteld voor 22.00 uur op: Eerste bezorgpoging:
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag/Zaterdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Woensdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag

AANVULLENDE INFORMATIE

Pakketten binnen Nederland en België worden bezorgd door PostNL. De verzendkosten binnen Nederland bedraagt € 5,90 en België € 7,95.

Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace-code waarmee je gemakkelijk je bestelling van PostNL of DHL online kunt volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus. De status van je pakket wordt automatisch aangepast in je Track & Trace-overzicht.

Indien het pakket niet geleverd kan worden, ontvang je een bericht van de bezorger als je bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent. Hierop staat een 'niet- thuiscode'. Deze code begint altijd met de letters KG. Gebruik deze code om op dezelfde dag voor 22.00 uur een nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie te kiezen. Scan je de QR-code op het bericht met je smartphone, dan kom je direct op de juiste pagina uit. Na twee mislukte bezorgpogingen zal het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie worden gebracht.